Во овој момент, на Корејски - Македонски Речник има голем број на 6,082 зборови во корејски како 27,178 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го982,347 / изрази , меѓу 5,207 денес.
Тагови: Корејски - Македонски речник,Корејски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникКорејски, Корејски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatekorean.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0150 / 0.0088 (20)
Вратете се на почетокот