Në këtë moment, Fjalor Korean - Anglisht ka një numër prej 6,082 fjalët në korean si 27,178 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 982,347 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 5,207 sot.
Tags: Fjalor Korean - Anglisht, Korean, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Korean, shërbimin e përkthimit Korean - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatekorean.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0283 / 0.0205 (20)
Mbrapsht në krye